Hozzávalók:

450 g paste 
430 g sos de roșii 
6 căței de usturoi pisați 
1 linguriță fulgi de ardei iute 
1 și 1/2 linguriță ulei de măsline 
o mână de pătrunjel proaspăt tocat 
sare și piper după gust 
Opțional : parmezan ras deasupra 
 

Paste Arrabiata

Mod de preparare:

Pune pastele la fiert. Încinge uleiul într-o tigaie. Adaugă usturoiul pisat și fulgii de ardei iute și lasă la sotat până se rumenește ușor usturoiul (2-3 minute). Toarnă sosul de roșii cu jumătate de cană de apă. Amestecă, micșorează focul și lasă la făcut 10 minute. Scurge pastele când sunt gata. Adaugă pătrunjelul peste sos și toarnă apoi totul peste paste. Presară pătrunjel deasupra, dacă vrei, înainte de servire. Rețeta de bază este una considerată picantă, dar poți decide tu intensitatea condimentelor folosite.

Mai multe rețete

Social Media

Aveți întrebări?

Pentru mai multe detalii și informații ne puteți contacta la următorul nr de telefon: 0722370192 sau următoarele adrese de e-mail: contact@pasta.ro, vanzari@pasta.ro

Descarc catalogul

Catalog de produse 2020

Mai multe produse

Alte familii de produse

Detalii

Pagina noastră folosește cookie-uri!


Acest site folosește module cookie pentru optimizarea experienței utilizatorilor, cât și pentru o navigare mai sigură. Descrierea acestora și politica noastră de utilizare poate fi citită aici

Vă rugăm să citiți și politica noastră de confidențialitate a datelor.

Selecție cookie