Hozzávalók:

200 g spaghete 
120 g pancetta (șuncă) 
2 ouă 
1 gălbenuș de ou 
150 g parmezan ras 
60 ml vin alb sec 
2 linguri pătrunjel tocat 
sare și piper după gust
 

Spaghete Carbonara – rețeta autentică

Mod de preparare: 

Fierbe spaghetele conform instrucțiunilor de pe pachet. La final, scurge-le bine. În timp ce apa de la paste dă în clocot, taie fâșii mici pancetta și dă-le la călit într-o tigaie mare, la foc mic, cam 10 minute, până devine ușor crocantă. Într-un bol mic, bate ouăle cu gălbenușul, asezonează cu piper și adaugă jumătate din cantitatea de parmezan. Când pancetta s-a rumenit, adaugă vinul în tigaie. Amestecă-l bine cu sosul rămas de la carne. Dă tigaia de pe foc. Adaugă spaghetele făcute în tigaie și amestecă bine. Toarnă ouăle bătute în tigaie și continuă să amesteci în același timp. Căldura de la spaghetele fierbinți și tigaia încinsă vor ajuta la gătitul ouălor. Presară pătrunjel peste și servește cu restul de parmezan.

Mai multe rețete

Social Media

Aveți întrebări?

Pentru mai multe detalii și informații ne puteți contacta la următorul nr de telefon: 0722370192 sau următoarele adrese de e-mail: contact@pasta.ro, vanzari@pasta.ro

Descarc catalogul

Catalog de produse 2020

Mai multe produse

Alte familii de produse

Detalii

Pagina noastră folosește cookie-uri!


Acest site folosește module cookie pentru optimizarea experienței utilizatorilor, cât și pentru o navigare mai sigură. Descrierea acestora și politica noastră de utilizare poate fi citită aici

Vă rugăm să citiți și politica noastră de confidențialitate a datelor.

Selecție cookie