Hozzávalók:

sare 
5 lingurite ulei de măsline 
100 g parmezan tăiat bucăţi 
1 crenguță busuioc 
3 cepe 
6 roşii 
500 g spaghete 
piper
 

Spaghete cu sos de roșii

Mod de preparare:

Se spală roşiile şi se curăţă de codiţe. Se scufundă în apă clocotită, iar când coaja începe să se desprindă, se scurg, se lasă la răcit şi se taie în cubuleţe mici. Ceapa se curăţă, se spală şi se rumeneşte uşor într-o tigaie în puţin ulei. Se adaugă apoi roşiile, busuiocul şi se condimentează cu sare şi piper. Se lasă în continuare la foc mic, încă 30 de minute, până ce sosul începe să scadă.

Între timp, se fierb spaghetele în apă cu puţină sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se scurg şi se pun peste sosul de roşii şi se amestecă bine. Se scot apoi pe farfurie şi se ornează cu bucăţi de parmezan şi frunzuliţe de busuioc.

Mai multe rețete

Social Media

Aveți întrebări?

Pentru mai multe detalii și informații ne puteți contacta la următorul nr de telefon: 0722370192 sau următoarele adrese de e-mail: contact@pasta.ro, vanzari@pasta.ro

Descarc catalogul

Catalog de produse 2020

Mai multe produse

Alte familii de produse

Detalii

Pagina noastră folosește cookie-uri!


Acest site folosește module cookie pentru optimizarea experienței utilizatorilor, cât și pentru o navigare mai sigură. Descrierea acestora și politica noastră de utilizare poate fi citită aici

Vă rugăm să citiți și politica noastră de confidențialitate a datelor.

Selecție cookie